Over mij

Mijn naam is Cindy Heezius, moeder van twee zonen en getrouwd met Michael. Geboren en getogen in de gemeente Velsen.

Het leven is voor mij niet altijd even gemakkelijk geweest en ik heb hele diepe dalen meegemaakt. In deze momenten ben ik ook in aanraking gekomen met een psychosociale therapeut. De bezoeken aan een psychosociale therapeut hebben mij samen met mijn doorzettings- en reflectievermogen mij gebracht waar ik nu ben. Het heeft mij inzichten gegeven in wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Het heeft mij weer in mijn kracht gezet waardoor ik uit die diepe dalen kon klimmen. Mijn levenservaring breng ik dan ook mee in een therapiesessie.

De ontwikkeling die je meemaakt met een psychosociale therapeut zullen een leven lang een positieve bijdrage geven aan de manier waarop je je leven vormgeeft. Ik gun jou net zo’n mooie ervaring als ik heb gehad, waarin problemen, klachten en/of vraagstukken een andere betekenis krijgen in je leven.

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de zorg. De eerste zeven jaar heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt. Sinds 2018 werk ik in de specialistische GGZ. Naast mijn eigen praktijk, werk ik als behandelaar voor mensen met een ernstige psychiatrische stoornis binnen het FACT team (Een ggz gespecialiseerd wijkteam) in Amsterdam Osdorp. Binnen het FACT, kom ik in aanraking met mensen die al het hele zorgtraject zijn door geweest. Vaak zijn hun klachten/problemen in de jaren verergerd en zijn er psychiatrische problemen ontstaan na een psychosociaal probleem.

Dit is de reden dat ik ben gestart met praktijk PST. Gedegen hulp aan het begin van het proces met het doel om erger te voorkomen. Tegenwoordig besteden we veel tijd en geld aan onze gezondheid: gezond eten en sporten is de norm. Mentaal gezond zijn vergt een proces van zelfexploratie. Het bewust worden waarom je nu zo reageert als je doet en je lichaam en je gevoel weer op elkaar afstemmen.

Door de ontwikkeling in mijn werkzaamheden is de praktijk steeds meer vorm gaan krijgen in mijn gedachten en heb ik besloten om december 2021 de praktijk te starten. Naast mijn jarenlange ervaring ben ik in 2020 gestart met de opleiding tot psychosociale therapeut. Eind 2022 verwacht ik mijn studie af te ronden. Door de COVID-19 pandemie zijn er veel meer hulpvragen ontstaan en worden de hulpverleners overspoeld, waarbij de wachtlijsten erg lang zijn. Ik weet als geen ander, dat als je te lang wacht met het aanpakken van je problemen/klachten of vraagstukken, de weg naar herstel alleen maar langer kan duren.

Op dit moment ben ik als GGZ agoog geregistreerd bij het Registerplein met registratienummer 461036321. Benieuwd naar mijn ervaring en wat mij bezig houdt. Het staat je vrij om mijn Linkedin pagina te bezoeken.
Contact:
E-mail: cindy@praktijkpst.nl
Telefoon: +31 6 83509685
Adres: Bloemendaalsestraatweg 148A, 2082 GL, Santpoort-Zuid
Algemene voorwaarden
KVK nr: 84804319
BTW nr: NL004018950B47