Over mij:

Mijn naam is Cindy Heezius, moeder van twee zonen en getrouwd met Michael. Geboren en getogen in de gemeente Velsen.

De ontwikkeling die je meemaakt met een psychosociale therapeut zullen een leven lang een positieve bijdrage geven aan de manier waarop je je leven vormgeeft. Ik gun jou net zo’n mooie ervaring als ik heb gehad, waarin problemen, klachten en/of vraagstukken een andere betekenis krijgen in je leven.

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de zorg. De eerste zeven jaar heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt. Sinds 2018 werk ik in de specialistische GGZ. Naast mijn eigen praktijk, werk ik als behandelaar voor mensen met een ernstige psychiatrische stoornis binnen het FACT team (Een ggz gespecialiseerd wijkteam) in Amsterdam Osdorp. Binnen het FACT, kom ik in aanraking met mensen die al het hele zorgtraject zijn door geweest. Vaak zijn hun klachten/problemen in de jaren verergerd en zijn er psychiatrische problemen ontstaan na een psychosociaal probleem. Ik doe mijn werk met liefde en wil graag een steentje bijdragen door ook iets te betekenen voor de mensen zoals jij en ik, die gewoon even vastlopen in het leven en even hulp nodig heeft.

Dit is de reden dat ik ben gestart met praktijk PST. Gedegen hulp aan het begin van het proces met het doel om erger te voorkomen. Tegenwoordig besteden we veel tijd en geld aan onze gezondheid: gezond eten en sporten is de norm. Mentaal gezond zijn vergt een proces van zelfexploratie. Het bewust worden waarom je nu zo reageert als je doet en je lichaam en je gevoel weer op elkaar afstemmen. Jouw veerkracht, daar moet aandacht voor zijn.

Op dit moment ben ik als GGZ agoog geregistreerd bij het Registerplein met registratienummer 461036321. Benieuwd naar mijn ervaring en mijn opleiding als psychosociaal therapeut en wat mij bezig houdt. Het staat je vrij om mijn Linkedin pagina te bezoeken.

Contact:

E-mail: cindy@praktijkpst.nl

Telefoon: +31 6 83509685

Adres: Kerkerinklaan 30, 2017RL Santpoort Noord

KVK nr: 84804319

BTW nr: NL004018950B47

AGB-code persoonlijk: 90115595

AGB-code praktijk: 90092172

Aangesloten bij de beroepsvereniging

© 2023 Created by Dennis Ruighaver – Explict