Website reviews

3 Reviews

Bob
5

Goede Hulp

Ik had al een langere tijd last van een slecht zelfbeeld en besloot, na er jaren mee om te worstelen hulp te zoeken. Cindy stelde mij goed op mijn gemak en wist af en toe de spijker op zijn kop te slaan door met dingen te komen die ik zelf nog niet had gezien, maar die helemaal waar waren. Al met al is Cindy een fijne therapeut en heeft ze mij goed geholpen!

Emily
5

The best

Highly recommended. There were even some issues I didnt know I needed to deal with in my life. She helped me pick up all the pieces and gave me a stronger and more positive outlook on life. She is highly skilled, very professional and extremely passionate about helping people. Thank you so much for helping me.

Anoniem
5

Top behandeling

Cindy heeft mij erg goed geholpen. Ik heb lang moeten wachten op een behandeling binnen de gespecialiseerde GGZ en samen met Cindy heb ik tussendoor alvast grote stappen kunnen zetten. Even later heeft Cindy er zelfs voor kunnen zorgen dat ik eerder terecht kon bij de behandeling. De gesprekken waren altijd goed, ik voelde me nooit veroordeeld en had altijd het idee dat ze echt goed luisterde en met mij aan de slag wilde. Ook stemde ze goed af op wat ik nodig had en was het contact tussen afspraken door goed. Als je ergens mee zit is het zeker een aanrader om bij Cindy in behandeling te gaan, het mag dan wel wat geld kosten, maar ik vond het iedere cent waard. Ze heeft mij erg goed geholpen en er was geen wachttijd. Kortom, Cindy is een topper!

Write a Review

Google reviews

Praktijk Pst
Praktijk Pst
Gebaseerd op recensies van 3 Google
Desiree de Korte
2022-04-06
Cindy is een therapeut die echt naar je luistert. Niet via een standaard lijstje waar niet van afgeweken kan worden. Kom jij voor x, maar blijkt jouw werkelijke "probleem" y of z te zijn, dan wordt dat gewoon aangepakt. Ze werkt met een methode (ik weet de naam niet meer) die je gevoel (en zwaarte ervan) tastbaarder kan maken wat jezelf maar ook Cindy meer inzicht geeft. Hierdoor kan ze je sneller/efficiënter helpen. Geen lange behandeltrajecten, gewoon to the point, benoemen wat ze ziet en zo lekker de vinger op de zere plek leggen en dan doorpakken. Heel verhaal: Ik ben kan haar aanbevelen in ieder geval.
Marcel Haeck
2022-03-16
Ik kwam bij Praktijk Pst omdat ik er doorheen zat. Ik was vermoeid en had een had weinig motivatie om mijzelf in te zetten op het werk. Ik dacht dat dit ook door mijn werk kwam. Tijdens de gesprekken met Cindy kreeg ik weer rust en overzicht. Ik kwam erachter dat ik niet naar mijn eigen grenzen heb geluisterd en ik heb inzicht gekregen waardoor ik mijn grens uit het zicht ben verloren. Dankzij Cindy weet ik weer waar mijn grenzen liggen en hoe ik die kan bewaken. Ik vond de gesprekken met Cindy fijn. Door haar manier van luisteren voelde ik mij begrepen. Zij kon daardoor goed de vinger op de zere plek leggen. Door de veiligheid die ze me gaf durfde ik verder te kijken en echt te reflecteren op mijzelf. Ik zit nu een stuk beter in m’n vel, voel mij goed en energieker, dank daarvoor. Marcel Haak
Josef NgendakumanadZss za z feed
2022-02-15
I was by Cindy because of my traumatization that I went through in my country Burundi where there was a triabal war. I was going through alot. I have had trauma complaints for years. Many treatments didn't help me until i met Cindy. The care and the trust Cindy gives to me. She motivated me to open up from my lost world. And from that I was able to come back to my senses. I was also able to build up my life. If you are going through traumatization and you have tried other treatments i recommend to try praktijk Pst. And your life wil never be the same again. Even though she didn’t speak better english. Butt still the feeling is tremendous. - Josef Ngendakumana- ”

Contact:

E-mail: cindy@praktijkpst.nl

Telefoon: +31 6 83509685

Adres: Kerkerinklaan 30, 2017RL Santpoort Noord

KVK nr: 84804319

BTW nr: NL004018950B47

AGB-code persoonlijk: 90115595

AGB-code praktijk: 90092172

Aangesloten bij de beroepsvereniging

© 2023 Created by Dennis Ruighaver – Explict