Tarieven

Prijs incl. BTW
Vrijblijvende eerste kennismakingGRATIS!
Consult van 60 min€ 85,-
Online consult van 60 min€ 75,-
Uitproberen lichttherapie (10 sessies)€ 50,-
Ontspannen onder de infrarooddeken (2 weken toegang)€ 60,-
Traject praktijk PST€ 765,- nu voor maar € 595,-
Traject Yucel 90min€ 95,-

Kennismaking
Uiteraard wil je voordat je met mij aan de slag gaat even ontdekken hoe ik ben en of je je prettig voelt bij mij. Maak vrijblijvend en gratis een afspraak om kennis te maken. In ongeveer 20 minuten kijken we samen of de klik er is die nodig is om verder te gaan.

Losse consulten
Mochten we bij de kennismaking er achter komen dat jij je doel met één of twee gesprekken al kan bereiken, dan kun je bij mij in overleg een los consult aanvragen

Therapie aan huis
Omdat de praktijk op de eerste verdieping zit, is het niet voor iedereen mogelijk om hiernaar toe te komen. Met deze reden bied ik aan om aan huis te komen in de regio Kennemerland voor een therapiesessie. Dit kan ook als jij het prettiger vind om thuis de therapie te volgen, dan op de praktijk.
Voor een thuissessie betaalt u €85,- en 26 cent per km. gerekend vanaf van de praktijk, te kromhoutlaan.

Traject praktijk PST; aanbieding tot mentale groei € 765,- nu voor € 595,-
Uit ervaring weet ik dat er vaak net even wat meer nodig is dan één of twee gesprekken om echt vooruit te komen. Daarom heb ik een gebalanceerd en goed afgewogen traject gemaakt waarin ik denk dat ik jou echt verder kan brengen. Hierin zijn inbegrepen:

  • Kosteloze intake
  • 5 weken elke week een consult van 60 min
  • Tussen evaluatie
  • 2 consulten verdeeld met een tussen periode van 3 weken
  • eind evaluatie

In plaats van 9 keer € 85,- dus € 765,- bied ik je dit nu tijdelijk aan voor maar € 595,-.

Let op: Deze aanbieding loopt tot 31 juni 2022, Praktijk PST behoudt het recht om de aanbieding eerder te stoppen of te wijzigen.

Last van de wisselingen van het seizoen?
In deze praktijk wordt ook de mogelijkheid geboden om onder begeleiding lichttherapie uit te proberen. Kosten bedragen hiervoor €50 voor een traject van 10 dagen. Na dit traject van 10 dagen, kan je besluiten om zelf een lichtlamp aan te schaffen.

Lichamelijk stress uit zich vaak in pijn

In deze praktijk is het mogelijk om gebruik te maken van een infrarood deken, om buiten de therapie je spieren meer te kunnen ontspannen. Pakken we mentaal en lichamelijk gelijktijdig aan.

Deze dekens zijn vaak erg prijzig en zonde om zelf aan te schaffen. Want je gebruikt het alleen wanneer de nood hoog is. Eenmaal geleerd om je lichaam te ontspannen, is het nut van de deken niet meer aanwezig. Kosten hiervoor zijn €60 euro per twee weken.

Traject Yucel € 85,-

Gevisualiseerd inzichtelijk krijgen hoe gebalanceerd je leven is?

Binnen 90 minuten, zal ik jouw helpen met inzichtelijk krijgen wat jouw draagkracht VS draaglast is.
Let op: om de kosten zo laag mogelijk voor jouw te houden, bevat dit tarief geen verslaglegging. Mocht dit wenselijk zijn, dat bereken ik een € 20,- extra
Voor alle bovengenoemde diensten geldt: Bij verhindering kan de afspraak tot uiterlijk 24 uur van te voren worden geannuleerd, anders wordt het consult in rekening gebracht

Vergoeding

De psychosociale therapie zijn voor eigen kosten. Sommige werkgevers zijn bereidt om een bijdrage te leveren aan deze therapie. In sommige gevallen kunnen de kosten ook opgevoerd worden als BTW teruggave.  Indien nodig kunnen maatwerk afspraken worden gemaakt.

 

Contact:
E-mail: cindy@praktijkpst.nl
Telefoon: +31 6 83509685
Adres: Bloemendaalsestraatweg 148A, 2082 GL, Santpoort-Zuid
Algemene voorwaarden
KVK nr: 84804319
BTW nr: NL004018950B47